Marleen uit Vught is een trotse en gelukkige mama van een een zoontje van drie en is gek op mode en de laatste trends. En… ze is IDIOT DU VILLAGE fan avant la lettre. Klant vanaf het eerste moment. Sinds de lancering heeft zij bijna alle kraagjes al besteld. Graag deelt ze haar IDIOT EXPERIENCE met je!

“Op een zonnige middag in augustus lag ik lazy in mijn tuinstoel te genieten van het zonnetje en deed even mijn rondje Facebook. Mijn oog viel op een leuke site genaamd IDIOT DU VILLAGE. Een site met smaak en hele leuke, maar vooral mooie kraagjes van luxe katoen.

Vaak zit een blouse echt niet lekker onder een trui of een jurkje en bovendien heb ikzelf een hekel aan lagen kleding over elkaar. Ik begon enthousiast de site te bekijken en werd helemaal vrolijk en tegelijkertijd erg hebberig van al die leuke kraagjes!

fullsizerender-27

Marleen met haar lievelingskraagje

Ondanks het mooie weer besloot ik meteen mijn eerste kraagje snel te bestellen. Die frissere dagen komen toch wel, dacht ik. Helemaal blij en nieuwsgierig keek ik uit naar mijn eerste kraagje! Meteen de dag na mijn bestelling lag het kraagje al in mijn brievenbus. Heel snel en vol enthousiasme heb ik mijn pakketje uitgepakt. Bij het open maken kwam mij een heerlijke geur tegemoet. Het vloeipapier waar het kraagje in verpakt zit rook zo lekker!!!
Hoe leuk!

fullsizerender-26

Marleen met het klassieke witte punt kraagje. Wat een toffe oorbellen!

Hierna begon mijn nieuwe verslaving…….je raad het al waarschijnlijk, kraagjes van IDIOT DU VILLAGE. Inmiddels al heel wat kraagjes verder, blijf ik een grote fan. Ik draag ze bijna dagelijks met veel plezier en krijg ook vaak leuke complimenten. Het maakt je outfit vaak net even af. De kraagjes kunnen zowel, casual als wat gekleder gedragen worden. Super leuk onder wollen truien, sweaters en jurkjes niet te vergeten!

img_6861

Marleen met haar hoofd in de wolken

De service in de winkels is tegenwoordig naar mijn mening, vaak ver te zoeken. Maar de meisjes van IDIOT DU VILLAGE hebben het wèl begrepen! Snelle en leuke reacties op je vragen en bestellingen.
Ennnn… heel belangrijk, ze reageren altijd! Dus ik zeg, ga zo door meiden. Jullie zijn goed bezig! Ik wens jullie veel inspiratie toe voor in de toekomst en heel veel succes, het is jullie gegund!

Liefs Marleen

Nou… daar zijn wij even stil van! Dankjewel voor deze lieve woorden, Marleen. Wil jij ook een blog voor ons schrijven of je ervaring delen? Stuur dan een mailtje naar info@idiot-du-village.com.