De combinatie van een kraagje onder een trui of sweater gaat never nooit out of style. Het is de uitkomst voor al die momenten dat je niet weet wat je aan moet trekken. Dus, voor wie style niet wil opofferen voor comfort, en vooral wat luxe toe te voegen aan de outfit: de kraagjes van IDIOT DU VILLAGE. En zo draag je ze!

Dit is de OUI OUI BRODERIE gedragen met een prachtige grijze pull van wol. Kun je niet zo goed tegen wol? Zoek dan een mooie sweater van katoen of een katoenmix uit. Dit kraagje combineert heel mooi met een lage coltrui of een hogere hals. Deze knits zijn absoluut de investering waard. Kijk hier voor betaalbare inspiratie.

Dit is het RUFFLE IT UP kraagje met een mooie beige grove knit. H&M biedt prachtige en betaalbare opties, zoals dit exemplaar of deze en natuurlijk dit schatje.

De CLASSIC COLLECTION bestaat uit de CLASSIC COLLAR WHITE, SPECIAL EDITION, BOLD COLLAR WHITE en HEAD IN THE CLOUDS WHITE. Deze kraagjes staan altijd mooi onder onze eigen LA MARINIÈRE of een wollen trui maar staan misschien nog wel het beste onder een toffe sweater. De exemplaren van ANECDOTE doen het goed met de kraagjes, maar vooral ook die van GANNI, de knitwear en vesten van BAUM UND PFERDGARTEN, van het mega toffe merk WOLFWARE en natuurlijk de mooie sweaters van ISABEL MARANT. En natuurlijk kun je ook goed slagen bij de ZARA en H&M.

Ben je nou lekker aan het (online) shoppen voor truien en wil je deze truien het liefst dragen met je kraagjes? Let dan op dat je truien en sweaters koopt met een niet al te wijde en ronde hals. Het blijft een kraagje, geen hele blouse.