IDIOT DU VILLAGE is hét label voor losse kraagjes.

De losse kraagjes van IDIOT DU VILLAGE zijn klassiek, origineel en halen de Parisienne in jou naar boven. Je kunt het losse kraagje stoer dragen onder een sweater of als elegante finishing touch onder een kasjmier trui. Dit perfecte losse kraagje mag in geen enkele garderobe ontbreken.

IDIOT DU VILLAGE produceert de kraagjes in textielstad Tilburg. De losse kraagjes van IDIOT DU VILLAGE zijn gemaakt van 100% katoen. De kraagjes zijn verkrijgbaar in wit katoen, lichtblauw katoen en in drie kleuren denim. Én: de losse kraagjes zijn er ook voor de kleintjes. Het kraagje van IDIOT DU VILLAGE is typisch een item dat je niet meer kunt missen als je er eenmaal een hebt.

Al jaren speuren we stad, land en webwinkel af voor de perfecte witte blouse met een goede kraag. En dan vooral het kraag gedeelte. Want hoe mooi staat zo’n kraagje onder je mooiste trui? Het idee voor IDIOT DU VILLAGE ontstond dankzij een te klein geworden witte blouse met de allermooiste kraag, een warme dag en een stofschaar. Want, zo’n los kraagje zit toch veel lekkerder dan een hele blouse onder een trui? En dat kraagje: daar doen we het tenslotte voor!

De losse kraagjes van IDIOT DU VILLAGE hebben een lang voor- en achterpand en zijn breed op de schouders. Zodat je het onder elke trui kunt dragen. Geïnspireerd door de altijd goedgeklede Parisienne, streetstyle Instagrammers en modemeisjes uit België werd IDIOT DU VILLAGE hét merk voor losse kraagjes.